Naviger:

Tilbage til oversigt

Forrige
Næste

Falkendal

Centralt i Letla dalen ligger Falkendal. Området er frodigt og velegnet til landbrug. Der går flere vigtige veje igennem området, som forbinder de nordvestlige len med resten af kongeriget, men på trods af disse gode vilkår, består Falkendal primært af mindre bygder, og så ... Falkendal Fortet.

Falkendal Fortet er berygtet for at være hjemsøgt. For mange år siden, efter kong Jens' pludselige død, udspillede sig mægtige slag og magtkampe netop i dette len. Dengang havde de mægtigste baroner sloges netop i dette len om de artefakter der ville give deres ejer evnen og retten til at gøre krav om tronen til Lethian. Efter at dødsmageren Mortis Negro havde erobret Falkendal Fortet og skillet sig af med sine værste konkurrenter, havde døden lagt sig tungt over lenet som en kvælende dyne sort magi, uhyggelighed og triste minder og omdannet det engang så civiliserede len til en massekirkegård på størrelse med en lille fyrstedømme. Efter den tid, har Falkendal Fortet ligget øde hen.

Jagten på artefakter får fra tid til anden gennemrejsende eventyrer til at begive sig på jagt i ruinerne af det gamle fort, men i følge lokalbefolkningen er ingen endnu vendt tilbage med beviser på hverken det ene eller andet. Embedsmænd i Alsborg beskylder lokalbefolkningen for selv at stå bag disse rygter, så de kan slippe fra at overfalde de gennemrejsende og stjæle deres mange eksotiske varer de bringer med sig, men har man nogensinde været i Falkendal og bedt en lokal om at vise vej til Fortet, så kan man se i deres øjne, at det langt fra er tilfældet...