Naviger:

Tilbage til oversigt

Forrige
Næste

Alyseos

Karkmarrbjergkæden er rig på metaller, mineraler og dværge. De sydlige bjerge omkring byen Alyseos er ingen undtagelse. Dværgebyen her, er ekstraordinær rig, da byen historisk har været base for meget handel mellem dværgene og andre racer (primært elvere). Området har også en blodig historie. Mange slag er blevet kæmpet mellem elvere og dværge over netop denne by. Elverne har gentagende gange bombarderet den solide dværgefæstning med magi og skyts, men hver gang har portene holdt, og elverne har måtte opgive eller er blevet slået tilbage pga. andre trusler.

Kombinatioen af de magiske genstande som har rejst gennem dette len og den mægtige magi der har været anvendt, har affødt nogen af de særeste væsner man kan finde i hele Lethian. Eksempelvis Bluover, som er en store bjørnelignende væsner med flagermusevinger der gør væsnet i stand til at svæve mellem bjergtoppene. Eller Okkler, som er en krydsning mellem orker og kamæloner, og som kan ligge passive på en klippevæg i dagevis inden de springer til angreb.

Af selv samme årsag, er Alyseos "populær" for dværge uden ære, som har afgivet en Slayer ed om at søge døden mod det største og væmmeligste monster han kan finde.